Drabbas du av viruset – eller drabbas det av dig?

Coronapandemin påverkar hela världen. Magnus Penker är grundare av Innovation 360 och utbildar företag i alla storlekar hur de kan lära sig att upptäcka stora förändringar i god tid och strukturerat utforma innovationer som kan sätta dagens branschjättar ur spel.

”Vi är alla en del av samma värld och vad den ene gör kan få konsekvenser för den andre. Vill du vara förberedd när förändringen drabbar dig måste du förstå hur världen ser ut och vad det finns för globala drivkrafter som påverkar din bransch.”

Nu är Magnus Penker aktuell med serien "Innovationsgurun". I den berättar han om varför framgångsrika företag går under och avslöjar hur du bör tänka för att kunna förutspå framtiden för din verksamhet.

Magnus Penker är vd och grundare av Innovation360-koncernen. Han är en erfaren talare, toppkonsult och en prisad och inspirerande entreprenör. Magnus inte bara en internationellt känd ledare inom innovation, hållbarhet och företagsomvandling; han är dessutom redaktör på ”The international journal of innovation science” och en hyllad talare i prestigefyllda globala forum och evenemang.

Under det senaste decenniet har han varit verkställande konsult för världsomspännande uppdrag inom innovation, AI och digitalisering. Som ett resultat av sina framgångar har han fått titeln ”Most innovative CEO Sweden 2016” av Business Worldwide Magazine och hamnat på CEO Monthlys lista ”Global Top 100 CEO” 2018.

Magnus Penker har lanserat 10 nystartade företag och sålt  fler än 30 små- och medelstora företag över Europa. Nu är han aktuell med serien "Innovationsgurun" som du kan lyssna på hos Storytel.

Läs mer

Boka en föreläsning med Magnus Penker här